O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija
Pomoć ...
Reklama
Top ponuđači
  • InterGlas
  • Gradnja Stil
  • Evercrete
  • Acme Light
  • Stans Painting
  • Nantes
  • Gradjevinar
Reklama
Termoplastične centrifugalne pumpe | Cena: Dogovor | Region:Južna Srbija

U ovom delu dat vam je detaljan opis željenog proizvoda.
Proizvodi su postavljeni od strane oglašivača i sami oglašivači odgovaraju za tačnost i ažuriranje istih.

Opšte informacije
Grupa: Vodovod materijali
Vrsta: Vodovod materijali
Tip: Razne pumpe
Cena din: Dogovor
Cena eur: Dogovor
Način plaćanja: Avansno
Region: Južna Srbija
Stanje: Novo
Dopremanje: /
Dodatni detalji
Zamena: /
Stanje: Novo
Lice: Pravno lice
Garancija: /
Oštećenja: /
Poreklo: /
Atest: /
Ugradnja: /
Jedinica mere: kom
Objavljen: 03. Jul 2014.
Galerija slika
Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   
Adresa:
Stari Trstenik, 37240 Stopanja, Srbija
E-mail: info@konstrukcijeboss.rs
Telefon: +381 37 727 647
Mobilni: +381 65 444 82 81
Web: konstrukcijeboss.rs
Mobilni 2: +381 69 611 358
Fax: +381 37 727 647
Opis
Materijali:

PVC, ECTFE, Polipropilen, PVDF

Karakteristike:

Protok 1.13 do 600 m3/h, Visina do 73m, Temperature do 135C

Boss hemijski otporne CGA termoplastične industrijske pumpe su konstruisane da maksimalizuju jedinstvene osobine čvrste homogene i hemijski inertne termo plastike. To nisu metalne pumpe obložene plastikom, ni izvedene metalne pumpe napravljene od plastičnih komponenata. One su konstruisane da efektivno i sigurno transportuju korozivne, abrazivne i ostale agresivne tečnosti kao i dejonizovanu ultra čistu vodu, lekove, reagenske hemikalije i slične tečnosti koje ne smeju doći u dodir sa metalom. da bi osigurali da tečnost ne dođe u dodir sa metalom osovina je obeležena termoplastikom i pogodno postavljenim zaptivačem. lekove, reagenske hemikalije i slične tečnosti koje ne smeju doći u dodir sa metalom. da bi osigurali da tečnost ne dođe u dodir sa metalom osovina je obeležena termoplastikom i pogodno postavljenim zaptivačem.
Termoplastične centrifugalne pumpe

Pre isporuke, u fabrici je svaka Boss pumpa potpuno testirana prema standardima hidrauličkog instituta. Ostvareni podaci testa su dostupni kupcu, a kopije se čuvaju u dokumentaciji kompanije. Samo Boss pumpe koriste prilagodljive ležajeve koji se mogu podesiti da obezbede dovoljan prostor pri manipulaciji zaptivača i oklopa. Ove dokazane standardne karakteristike obezbeđuju duži radni vek.

1. Plastični rukavac izoluje osovinu od nerđajućeg čelika.

2. Prstenaste zaptivke između plastične cevčice i impelera i između impelera i osiguravajuće navrke omogućavaju da ne dođe tečnost u kontakt sa metalom.

3. Prednji ležaj se može povući nazad na kliznim šipkama radi lakšeg servisiranja i veće fleksibilnosti, smanjujući održavanje i osigurava perfektno centriranje.

4. Veliki samocentrirajući ležajevi su široko postavljeni na osovini radi maksimalne stabilnosti i dužeg radnog veka.

5. Relativno kratka, velikog prečnika, osovina od nerđajućeg čelika značajno smanjuje udarare i izbegnuta je mogućnost bilo kakvog kvara.

6. Osigurači ležajeva se koriste radi jednostavnog podešavanja i impelera.

7. Veliki okrugli zaptivni prsten sprečava curenje i isticanje tečnosti.

8. Pozitivno gonjen dinamički izbalansiran liveni impeler sa umetkom od nerđajućeg čelika, osigurava siguran pogon, povećava čvrstinu impelera pri višim temperaturama i jačim protocima, i sprečava štetu u slučaju nagle rotacije. Poluotvoren ili zatvoreni impeleri su na raspolaganju.

9. Debeli zid, homogeno izlivina termoplastična obloga.

10. Za brzi servis, pri izvlačenju konstrukcije unazad, postavljen je vijak koji olakšava demontiranje i ponovno montiranje delova pumpe.

11. Jaki metalni oklop, čuva pumpu od značajnih nezgoda i omogućava da podnese težinu cevnog sistema.

Specijalna ponuda
Reklama
Novosti na sajtu
Otvaranjem pripremnih radova počela je rekonstrukcija i dogradnja centralnog i najvećeg objekta u sklopu kompleksa Kliničkog centra Srbije. Zgrada Poliklinike KCS građena je najvećim delom tokom 80-ih godina prošlog veka, međutim nikada nije završena u celosti i useljena u punom kapacitetu. Prepoznatljiva kula na gradskoj panorami nikada nije služila svrsi, a poslednji radovi na njoj izvođeni su 1987. godine, kada su završeni poslednji grubi radovi i objekat zatvoren fasadom. Površina zgrade poliklinike iznosi oko 90.000 kvadrata, ali je samo deo u funkciji, konkretno deo osnove kule ili aneksa sa još dva sprata ispod zemlje. Da bi se rekonstrukcija obavila bez poremećaja u radu službi smeštenih u ovom objektu, projekat će biti podeljen u dve faze. Tokom prve faze radi se rekonstrukcija i dogradnja nezavršenog dela, da bi se time stvorili uslovi za preseljenje i rekonstrukciju prostora koji je u upotrebi.
FB news
Anketa
Da li gledate ponudu gradjevinskog materijala na našem sajtu i da li razmatrate njihovu kupovinu?
Da, gledam oglase i zainteresovan sam za kupovinu
Gledam jer me zanimaju, ali nisam u mogućnosti da ih kupim
Ne, gledam zbog oglasa za posao