O nama   | Knjiga utisaka  | Česta pitanja  | Reklamni prostor  | Oglasi na e-mail  | Korisni linkovi  | Kontakt                                         Prijava  |Registracija
Pomoć ...
Reklama
Top ponuđači
  • InterGlas
  • Gradnja Stil
  • Evercrete
  • Acme Light
  • Stans Painting
  • Nantes
  • Gradjevinar
Reklama
Acmelight Metal - Boja koja svetli u mraku | Cena: Dogovor | Region:Vojvodina

U ovom delu dat vam je detaljan opis željenog proizvoda.
Proizvodi su postavljeni od strane oglašivača i sami oglašivači odgovaraju za tačnost i ažuriranje istih.

Opšte informacije
Grupa: Molersko farbarski materijali
Vrsta: Svi molersko farbarski materijali
Tip: Svetleće boje
Cena din: Dogovor
Cena eur: Dogovor
Način plaćanja: Avansno
Region: Vojvodina
Stanje: Novo
Dopremanje: /
Dodatni detalji
Zamena: /
Stanje: Novo
Lice: Pravno lice
Garancija: /
Oštećenja: /
Poreklo: /
Atest: /
Ugradnja: /
Jedinica mere: L
Objavljen: 25. Apr 2014.
Galerija slika
Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   Plants: image 1 0f 4 thumb   
Adresa:
Balzakova 40, Novi Sad
E-mail: majstoracs@yahoo.com
Telefon: 021/300 -7453
Mobilni: 066/000-273
Web: www.acmelight.eu
Facebook:
Opis
Acmelight metal stvara šareni pokrivač , koji svetli u mraku svetlo plave ili zelene boje , sa povećanom snagom i otpornosti , otporne na delovanje deterdženata , ulja , kao i na nekim organskim rastvaračima . Boja ima visok nivo sušenja.

Primena : Boja se primenjuje za farbanje metalnih površina unutar i izvan zgrade . Polje primene ovoih boja je prilično širok : auto - tuning , Interfaces , slikarstvo auto felne , eksterijer i enterijer dekor dizajna . Uzgred , moguće je napraviti sjajne automobila brojeve ! AcmeLight metal se nanosi na bilo metalnim površinama .
Način primene:boja se nanosi četkom , valjkom ili uranjanjem u 1-3 tankih slojeva . Nanošenje je sa avio-četkom, klima prskalica mlaznice 1,4 - 1,5 mm , pritisak 3-4 bar - , preporučljivo je da se prijave kao sekundarni ( srednji ) sloj = 15 - 22 pm; Nanesite učvršćivačima, koji sadrži ksilen u odnosu 2:1 . Period sušenja temperatura ispod +20 i relativne vlažnosti 50 % do 4 sata .

Potrošnja : 1 sloj po 10-12 kvadrata

Pažnja !Boja sadrži aditive , koje nastanjuju na dno konzerve . Pre primene, boje treba dobro promešati za 2-5 minuta do homogene mase . Tokom primene neophodno je da se mešaju redovne

Skladištenje i mere predostrožnosti : magazin i transportuje boju u hermetički zatvorenim kontejnerima , pod temperaturom od 0 do 30 ° S van dečijih dostići . Držati dalje od izvora paljenja i od direktne sunčeve svetlosti , uređaje za grejanje i vlage . Tokom slikarskih radovima ,zgrada bi trebalo da bude dobro provetrena . Koristite gumene rukavice za zaštitu ruke . Koristite respirator za zaštitu disajnih organa , primenjujte prskanje metod . Prazne posude treba da se recikliraju . Radni alat oprati u rastvaraču .

Specijalna ponuda
Reklama
Novosti na sajtu
Otvaranjem pripremnih radova počela je rekonstrukcija i dogradnja centralnog i najvećeg objekta u sklopu kompleksa Kliničkog centra Srbije. Zgrada Poliklinike KCS građena je najvećim delom tokom 80-ih godina prošlog veka, međutim nikada nije završena u celosti i useljena u punom kapacitetu. Prepoznatljiva kula na gradskoj panorami nikada nije služila svrsi, a poslednji radovi na njoj izvođeni su 1987. godine, kada su završeni poslednji grubi radovi i objekat zatvoren fasadom. Površina zgrade poliklinike iznosi oko 90.000 kvadrata, ali je samo deo u funkciji, konkretno deo osnove kule ili aneksa sa još dva sprata ispod zemlje. Da bi se rekonstrukcija obavila bez poremećaja u radu službi smeštenih u ovom objektu, projekat će biti podeljen u dve faze. Tokom prve faze radi se rekonstrukcija i dogradnja nezavršenog dela, da bi se time stvorili uslovi za preseljenje i rekonstrukciju prostora koji je u upotrebi.
FB news
Anketa
Da li gledate ponudu gradjevinskog materijala na našem sajtu i da li razmatrate njihovu kupovinu?
Da, gledam oglase i zainteresovan sam za kupovinu
Gledam jer me zanimaju, ali nisam u mogućnosti da ih kupim
Ne, gledam zbog oglasa za posao